نکات ایمنی محافظت از شنوایی کارگران در محیط کارگاهی …
آیا با نکات ایمنی محافظت از شنوایی کارگران آشنا هستید؟ یکی از اصلی ترین نکات ایمنی به هنگام کار در محی کارگاهی رعایت اصول ایمنی و نمات ایمنی می باشد. یکی از مهم ترین این نکات ایمنی، رعایت قوانین و نکات ایمنی محافظت از شنوایی کارگران می باشد. در این مقاله از سری مقالات آموزشی وب سایت دلفان تجهیزات قصد داریم تا به بررسی این نکات ایمنی بپردازیم با ما همراه باشید…
رعایت نکات ایمنی محافظت از شنوایی کارگران
آیا سر و صدای محل کار شما به شنوایی شما آسیب می رساند؟ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها تخمین می زند که سالانه 22 میلیون کارگر در محل کار در معرض صداهای خطرناک قرار می گیرند.
حد مجاز به طور متوسط در طول هشت ساعت کاری است و استاندارد از نرخ مبادله 5 دسی بل استفاده می کند. این آژانس میگوید: «این بدان معناست که وقتی سطح نویز به میزان 5 دسیبل افزایش مییابد، مدت زمانی که فرد میتواند در معرض یک سطح نویز مشخص برای دریافت همان دوز قرار گیرد به نصف کاهش مییابد.»
اگر بعد از ترک محل کار، صدای زنگ یا زمزمه در گوشهایتان شنیده میشود، باید فریاد بزنید تا توسط همکارتان به اندازه یک بازو فاصله دارد، یا در هنگام ترک محل کار دچار کم شنوایی موقت شوید، ممکن است خیلی بلند باشد.
بنابراین، چگونه کارفرمایان می توانند از شنوایی کارگران محافظت کنند؟
راه حل ها
کنترل قرار گرفتن در معرض صدای بیش از حد باید اولین خط دفاعی کارفرما در برابر کاهش شنوایی ناشی از کار باشد. دو استراتژی کنترل های مهندسی و اداری است.
کنترل های مهندسی: این روش شامل اصلاح یا جایگزینی تجهیزات با صدای بلند یا ایجاد تغییرات در منبع نویز یا در طول مسیر انتقال آن است. برخی تغییرات ممکن است پرهزینه باشند، بنابراین به برخی از کنترلهای مهندسی ارزان و در عین حال مؤثر اشاره میکند:
- محصور کردن یا جدا کردن منبع نویز.
- انتخاب گزینه های کم صدا هنگام خرید ماشین آلات جدید.
- استفاده از دیوارهای صوتی یا پرده در اطراف دستگاه های با صدای بلند.
- ماشین آلات را به خوبی روغن کاری نگه دارید.
کنترل های اداری: این نوع کنترل ها شامل ایجاد تغییراتی در محل کار می شود که قرار گرفتن کارگر در معرض صدا را کاهش می دهد یا از بین می برد. کارفرمایان می توانند کنترل های اداری را با موارد زیر اعمال کنند:
- کارکردن ماشینهای پر سر و صدا در طول شیفتهایی که کمترین میزان کارگران در معرض تماس هستند.
- کاهش مدت زمانی که یک کارگر در نزدیکی منبع صدا می گذراند. OSHA می گوید: “در فضای باز، به ازای هر دو برابر شدن فاصله بین منبع نویز و کارگر، نویز 6 دسی بل کاهش می یابد.”
- ایجاد یا اجازه دسترسی به مناطق ساکت که کارگران می توانند در آنجا عقب نشینی کنند تا از منابع صوتی خطرناک جلوگیری شود.
«استفاده از این کنترلها باید با هدف کاهش قرار گرفتن در معرض خطر تا حدی باشد که خطر شنوایی از بین برود یا به حداقل برسد».
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.