لیست مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر + جدول
مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر کدام اند؟ چه مشاغلی باید از گوشی صداگیر استفاده نمایند؟ ضرورت استفاده از گوشی ایمنی برای چه مشاغلی می باشد؟ در ادامه قصد داریم تا با لیست مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر آشنا شویم. با دلفان تجهیزات همراه باشید.
فهرست
- 1 لیست مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر
- 2
- 3 موقعیت های خطرناک برای شنوایی
- 4
- 5 مشاغلی که در آنها استفاده از گوشی صداگیر ایمنی الزامی است
- 5.1
- 5.2 گوشی صداگیر کارکنان تعمیر و نگهداری هواپیما از تجهیزات ضروری آنها است
- 5.3
- 5.4 کارگران ساختمانی در طول پروسه تخریب باید از گوشی ایمنی استفاده کند
- 5.5
- 5.6 مهمترین ppe معدنچیان گوشی ایمنی صداگیر است
- 5.7
- 5.8 نجارها و چوب برها باید از گوشی ایمنی صنعتی استفاده کنند
- 5.9 کارگران راه آهن برای حفظ شنوایی خود به نیاز به گوشی هدفون صداگیر دارند
- 5.10
- 5.11 کشاورزان نیز به گوشی ایمنی صداگیر نیاز دارند
- 5.12
- 5.13 نظامیان در زمان مانور باید از گوشی ایمنی استفاده کنند
- 5.14
- 5.15 آهنگران، جوشکاران، فلزکاران بیشتر از دیگران به استفاده از گوشی ایمنی صنعتی نیاز دارند
- 5.16 سخن پایانی مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر
لیست مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر
کم شنوایی یک خطر رایج در محل کار است. کارگاه های ساختمانی، کارخانجات صنعتی و تولیدی، خودروسازی و هستند، همگی از مشاغلی هستند که در حین کار در معرض سر و صدای زیادی قرار می گیرید که در کوتاه مدت اعصاب شما را خسته می کند. و این در دراز مدت منجر به کاهش شنوایی و گاهی اوقات کم شنوایی شما می شود. ناگفته نماند که واضح است که استفاده از گوشی حذف نویز یک اقدام ایمنی است که از بروز این مشکل جلوگیری می کند. اما گوشی استاندارد ایمنی صدا برای فعالیت های مختلف متفاوت است.
متخصص شنوایی، دکتر شارون سندریج، خطرات محیط کار را که بر شنوایی تأثیر می گذارد، بررسی می کند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) با توجه به اینکه 22 میلیون کارگر در معرض شایعترین سطوح شوره سر هستند، قرار دارد. دکتر سندریج می گوید: «آنچه مهم است سطح میوه و زمان قرار گرفتن در معرض این نخ ها است. در محیط کبودی یا بین کبودی شدید در فاصله و اثر ماندگار روی تنه است.
موقعیت های خطرناک برای شنوایی
به طور کلی شنوایی از دو جهت آسیب می بیند، در یک مورد نمی توان از صدا خفه کن ایمنی استفاده کرد اما در حالت دوم می توان با استفاده از صدا خفه کن ایمنی از بروز چنین خطراتی جلوگیری کرد.
قرار گرفتن آنی در موقعیتی که صدای زیادی تولید شده است
مانند آسیب رساندن به خودرو در تصادف، آسیب فوری است. این نوع کم شنوایی زمانی اتفاق می افتد که شما در معرض صداهای بسیار بلند حتی برای مدت کوتاهی قرار می گیرید. مانند تیراندازی با اسلحه، شکستن موانع صوتی، انفجار از فاصله نزدیک و…. اگر در معرض صداهای بلند هستید و متوجه تغییراتی در شنوایی خود شدید، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید تا از بدتر شدن وضعیت جلوگیری کنید.
قرار گرفتن مکرر در معرض صداهای بلند
انگار سال ها از ماشینت غافل شدی و یک روز متوجه شدی که دیگر کار نمی کند. هنگامی که به مرور زمان استفاده از صدا خفه کن ایمنی را نادیده می گیرید، آسیب شنوایی مکرر را تجربه خواهید کرد که در نهایت می تواند منجر به کاهش شنوایی شود. اگر در این مرحله کاری برای بهبود وضعیت انجام ندهید، کم شنوایی و در نهایت ناشنوایی بر کیفیت زندگی شما تأثیر می گذارد.
چه میزان سر و صدا نیاز به ایجاد ایمنی و استفاده از گوشی صداگیر ایمنی دارد؟
8 ساعت قرار گرفتن در معرض نویز بالای 85 دسی بل یا بیشتر خطرناک تلقی می شود. برای هر 3 دسی بل، باید زمان نوردهی را به نصف کاهش دهید. صدای 100 دسی بل بعد از 15 دقیقه باعث آسیب شنوایی می شود. اگر به مدت 10 دقیقه به صدای 100 دسی بل گوش می دهید، تنها به 5 دقیقه دیگر نیاز دارید تا از گوشی ایمنی خود استفاده کنید تا به شنوایی خود آسیب نرسانید.
شاید این سوال پیش بیاید که صدای 85 دسی بل چقدر است؟ صدایی که کودک نوپا برای یک میان وعده تولید می کند حدود 85 دسی بل است. به عنوان مثال، یک موتورسیکلت هنگام حرکت 95 دسی بل صدا تولید می کند و پس از 50 دقیقه آسیب شنوایی شروع می شود. کنسرت راک صدای 105 تا 110 دسی بل وارد گوش شما می شود و در کمتر از پنج دقیقه گوش شما را اذیت می کند. انفجار یک ترقه 140-150 دسی بل صدای عجیبی خواهد داشت و باعث آسیب فوری شنوایی می شود.
مشاغلی که در آنها استفاده از گوشی صداگیر ایمنی الزامی است
بسیاری از مشاغل در حین کار به تلفن امنیتی نیاز دارند، اما کارمندان برخی از این مشاغل بیشتر مستعد کم شنوایی و ناشنوایی هستند. مهمترین این مشاغل به شرح زیر است.

مشاغلی که در آنها استفاده از گوشی صداگیر ایمنی الزامی است
گوشی صداگیر کارکنان تعمیر و نگهداری هواپیما از تجهیزات ضروری آنها است
این شامل پرسنل تعمیر و نگهداری هواپیما، کارگران بار و کنترل زمینی خطوط هوایی است. صدای موتورهای جت 140 دسی بل است که این کاردستی را به یکی از پر سر و صداترین کاردستی های دنیا تبدیل کرده است! خوشبختانه، خلبانان و خدمه کابین کمتر از 85 دسی بل در روز را تجربه می کنند و نیازی به صدا خفه کن ایمنی ندارند، اما سایر پرسنل باید از صدا خفه کن ایمنی خلبان استفاده کنند که از ورود صدا به بیش از 140 دسی بل جلوگیری کند.
کارگران ساختمانی در طول پروسه تخریب باید از گوشی ایمنی استفاده کند
حفاظت از شنوایی در پروژه های ساختمانی کاملا ضروری است. بولدوزرها، جک ها و کامیون های مورد استفاده در محل کار می توانند به حداکثر میزان صدای 120 دسی بل برسند. هنگامی که برای تخریب استفاده می شود به بیش از 120 دسی بل می رسد. استفاده از گوشی ایمنی در چنین افرادی بسیار ضروری و مهم است.
مهمترین ppe معدنچیان گوشی ایمنی صداگیر است
ماینرها یکی دیگر از افرادی هستند که هر روز با صداهای بلند مواجه می شوند. انواع مته هایی که سطح دیواره های معدن را تخریب می کنند، فشار زیادی به گوش این افراد وارد می کند و آنها را آزار می دهد. یک هدفون ایمنی برای این افراد که اغلب یک نوع گوشی ایمنی است از آسیب شنوایی جلوگیری می کند.
نجارها و چوب برها باید از گوشی ایمنی صنعتی استفاده کنند
تجهیزات برش چوب بسته به اندازه محل کار 110 تا 130 دسی بل صدا تولید می کنند. اره کردن و استفاده از مته با ایجاد صدایی بیش از 70 دسی بل به طور دائمی به شنوایی شما آسیب می رساند. ارههای برقی مورد استفاده توسط لاگرها با صدایی در حدود 120 دسی بل کار میکنند. هرچه درخت ضخیم تر باشد، اره برقی برای بریدن آن باید بزرگتر باشد. و هر چه اره برقی بزرگتر باشد، موتور و قطعات الکتریکی بزرگتر است که به طور کلی صدای بلندتری تولید می کند. چه نجار باشید و چه چوب بری، برای جلوگیری از آسیب رساندن به گوش خود باید از گوشی ایمنی صنعتی استفاده کنید.
کارگران راه آهن برای حفظ شنوایی خود به نیاز به گوشی هدفون صداگیر دارند
انجام کارهای تعمیر و نگهداری قطار در مسیرها می تواند شما را در معرض خطر کم شنوایی قرار دهد. زیرا هنگام عبور قطارها، گوش در معرض صدای 75-90 دسی بل تا 130-140 دسی بل قرار می گیرد. این به معنای چیزی بالاتر از استاندارد است و بنابراین چنین افرادی باید هنگام کار بر روی ریل فعال از گوش ایمنی با هدفون حذف نویز استفاده کنند.
کشاورزان نیز به گوشی ایمنی صداگیر نیاز دارند
یکی کشاورزانی را در خانه در حومه روستاها تصور می کند که به صدای پرندگان زیر آسمان آبی گوش می دهند و محصولاتشان را می کارند. اما متاسفانه در اکثر مواقع سال مجبورند برای شخم زدن زمین از تراکتور و برای برداشت محصول از کمباین استفاده کنند. این دستگاه ها می توانند با بیش از 105 دسی بل کار کنند که می تواند در دراز مدت به شنوایی آنها آسیب برساند. اگر نمی خواهید از هدفون های ایمنی استفاده کنید، از هدفون های گوش گیر برای جلوگیری از آسیب به شنوایی خود استفاده کنید.
نظامیان در زمان مانور باید از گوشی ایمنی استفاده کنند
در میان غرش کشتی یا هواپیما، تیراندازی، انفجارها، مواد منفجره دست ساز، فریاد معلمان در گوش شما، اعضای سرویس را در معرض خطر از دست دادن شنوایی قرار می دهد. به پرسنل مسئول مانور در استفاده از سلاح های پر سر و صدا توصیه می شود از هدفون های ایمنی Airplug و Airmaf استفاده کنند.
آهنگران، جوشکاران، فلزکاران بیشتر از دیگران به استفاده از گوشی ایمنی صنعتی نیاز دارند
فلزکاری و تراشکاری در واقع اولین شغل پر سر و صدا در جهان بود. سنگ زنی و پرداخت فلز می تواند تا 100 دسی بل صدا تولید کند. فلز ماده ای است که باید به زور شکل داده و صیقل داده شود. این امر از قدیم انجام شده است (استفاده از انواع تلفن های امنیتی برای این امر الزامی است، اما جوشکارها علاوه بر کنترل صدا، از ورود جرقه های الکتریکی به گوشی های امنیتی صنعتی جلوگیری می کنند.
سخن پایانی مشاغل دارای ضرورت استفاده از گوشی صداگیر
دلفان تجهیزات تولید کننده انواع تجهیزات ایمنی، با تولید انواع گوشی ایمنی تلاش دارد نیاز کارگر ایرانی را برطرف نماید. با مراجعه به سایت می توانید از بین انواع گوشی ایمنی ایرماف و ایرپلاگ بهترین انتخاب را داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.